Woningen en shortstay / studenten kamers


Woningen en shortstay / studenten kamers

Rode Roos Schoonmaak: ook voor woningen en shortstay en studentenkamers Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf en kunnen ook uw particuliere woning schoonhouden. Ook voor de schoonmaak van appartementen voor shortstay en studentenkamers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw wensen met u bespreken en een arrangement op maat aanbieden, precies zoals u het wilt hebben.

Waarom een schoonmaakbedrijf in de particuliere sector?

Het grote voordeel van een professioneel schoonmaakbedrijf als Rode Roos Schoonmaak is dat u altijd kunt rekenen op uw schoonmaker(s) op de afgesproken dag en tijd. Als u met individuele schoonmakers zou werken kunnen er altijd zaken als ziekte, vakantie, e.d. voorkomen, waardoor uw schoonmaak afspraak niet doorgaat of verzet wordt. Bij ons heeft u dat probleem niet want wij zorgen dat wij altijd een team paraat hebben staan. Een ander voordeel is dat u met ons een zakelijke relatie aangaat en dus van ons mag verwachten dat wij de woning of kamer tot in de puntjes zullen schoonhouden. Wij doen dit volgens onze hoge standaarden en ons personeel houdt zich aan de protocollen die hier voor staan. Geen persoonlijke maar een zakelijke relatie is een voordeel voor de communicatie en met eventuele (onverhoopte) klachten of wensen gaan wij dan ook op een professionele wijze om.

Neem contact op voor een offerte

Neem gerust vrijblijvend contact met ons bedrijf op voor nadere informatie of voor een offerte op maat. Wij staan u graag te woord en zullen er alles aan doen om voor u het best mogelijke schoonmaak-aanbod samen te stellen. U kunt ons telefonisch of via deze website bereiken.

Wilt u ook een blinkend bedrijf? Vraag dan hier uw offerte aan!

offerte copy