Vloeronderhoud


Vloeronderhoud

Uw bedrijf, uw vloer, uw visitekaartje! Rode Roos Schoonmaak neemt bij het uitvoeren van vloeronderhoud de zorgen voor u weg. Wij verzorgen dan ook specialistisch vloeronderhoud in Rotterdam en omstreken. Alvorens wij uw vloer gaan reinigen analyseert ons deskundig schoonmaakteam eerst graag uw vloer om de juiste methode van vloeronderhoud te bepalen. Hierdoor kunnen wij u snel en duidelijk inzicht geven in de kostenoverzicht ten aanzien van uw vloerreiniging.

Verschillende manieren van vloeronderhoud

De sfeer van uw bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling van uw vloer. Door de verscheidenheid aan vloeren, zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten- en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitvoeren van vloeronderhoud zeer belangrijk dat u het vloeronderhoud laat uitvoeren door een schoonmaakbedrijf met verstand van zaken. Rode Roos Schoonmaak zal u als specialist voor uw bedrijf uw vloeronderhoud verzorgen en ondersteunen op de volgende manieren:

Rode Roos Schoonmaak specialistisch vloeronderhoud

  • (Machinaal) schrobben van vloeren,
  • Schuren en behandelen van houten vloeren en parketvloeren,
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren,
  • Strippen en conserveren van vloeren,
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking en tapijt,
  • Polijsten en kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren.

Naast de diverse technieken van vloeronderhoud specialiseert Rode Roos schoonmaak zich ook in het professioneel reinigen van tapijten. Het reinigen door middel van shamponeren, bonnetsprayen en sproei-extractie technieken zijn de vloeronderhoud diensten die wij leveren.

Vloeronderhoud van hoge kwaliteit
Rode Roos Schoonmaak adviseert u vrijblijvend of u vraagt het uitvoeren van een eventueel proefstuk aan voordat u besluit de vloer in zijn geheel te laten behandelen.

offerte copy