Trappenhuis/portieken onderhoud


Trappenhuis/portieken onderhoud

Schoonmaakonderhoud trappenhuizen, portieken en overige ruimtes

Het schoonhouden van openbare, gezamenlijke ruimtes is immers het visitekaartje van uw woon, werk en leefomgeving. Rode Roos Schoonmaak doet dit met passie! Gezamenlijke trappenhuizen, portieken, parkeergarages en dergelijke overige ruimtes vallen onder deze schoonmaakonderhoud en u wilt deze graag schoon, fris en opgeruimd zien. Voor onder andere de Verenigingen van Eigenaren(VvE’s), makelaars, vastgoedhandelaren en woningbouwverenigingen maken wij deze ruimtes schoon. Samen met u stellen wij een schoonmaakprogramma samen waarin specifieke eisen worden meegenomen en in overleg wordt met u de (vaste)dagen en tijdstippen uitgekozen wanneer schoonmaakwerkzaamheden plaatst vinden. U ontvangt tenslotte familie, gasten en mogelijke klanten. Een schone omgeving is hierin een minimale vereiste. Met veel schoonmaak plezier zorgt Rode Roos Schoonmaak ervoor dat algemene ruimtes uw visitekaartje is.

Dagelijks rijden wij in uw regio rond voor divers schoonmaakonderhoud en verrichten diverse extra klussen zoals het vervangen van verlichting, het evt. buitenplaatsen van de afvalcontainers of het verwijderen van graffiti, dit zijn allemaal details die verschil uitmaken in het geheel. Onze schoonmaakploeg, speciaal gericht op dit soort onderhoud doet niets anders dan dat! Aan Rode Roos Schoonmaak is uw opdracht vertrouwd, of het nu gaat om grootschalige projecten, kleinschalige en/of luxe appartementencomplexen tot hele wijken van woningcorporaties. Het voordeel, uw voordeel, is dat Rode Roos Schoonmaak precies weet waar de knelpunten liggen en pakken deze aandachtspunten structureel aan!

U mag er verzekert van zijn dat uw opdracht in vertrouwde handen is. Schoonmaakonderhoud is van grootbelang, een vuile entree is geen goed begin. Rode Roos Schoonmaak verstaat zijn vak!

offerte copy