Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Of het nou om uw tapijt of meubels gaat, Rode Roos Schoonmaak combineert doelgerichte schoonmaakkracht met professionele kennis om het beste resultaat voor u te behalen. Vakmensen hebben oog voor situaties en spelen hier flexibel op in. De vakmensen van Rode Roos Schoonmaak hebben oog voor uw persoonlijke situatie en spelen hier professioneel op in. Onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van alle recente ontwikkelingen van deskundig reinigen en kunnen u steeds weer voorzien van de best mogelijke service.

Sowieso schatten wij nauwkeurig de situatie in alvorens wij daadwerkelijk met het reinigen beginnen. Hierdoor zijn onze mensen zeer bewust welke technieken en materialen nodig zijn voor de best mogelijke reiniging.

Uw voordeel van professioneel reinigen

  • Gekwalificeerd personeel die uw vloer behandeld en onderhoud,
  • Regelmatig vloeronderhoud waarover u zich geen zorgen hoeft te maken,
  • Goed apparatuur voor uw te reinigen vloer,
  • Wij kiezen na ons bezoek bij u de juiste methode voor de behandeling!

Als u jaren van uw vloer wilt genieten kiest u voor Rode Roos Schoonmaak. Wij besteden de juiste zorg en geven extra zorg waar nodig. U kiest voor een fris, schoon en gezond tapijt!

Tapijten reinigen is een vak en gedegen goed onderhoud van uw tapijtvloer is van grootbelang voor zijn levensduur. Voor ons is een goede klant, een tevreden klant! Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan.
offerte copy