Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Voor uw klanten en bezoekers wilt u het allerbeste dus ook het aller schoonste. Een schoon toiletbezoek is toch een belangrijk deel van de indruk die u achterlaat. En ook uw eigen mensen verdienen schoon sanitair. Rode Roos Schoonmaak verzorgt uw sanitaire voorzieningen op passende wijze waarbij hygiëne de hoogste prioriteit heeft.

Sanitaire voorzieningen: we leveren sanitaire voorzieningen voor verschillende instanties, zoals kantoren, scholen, dokterspraktijken en woningen. Hierbij moet je denken aan wc papieren, papieren handdoekjes, poetspapieren, navulbaar zeep, dispensers, schoonmaakdoeken, schoonmaak middelen/materialen en nog veel meer op aanvraag. In principe kunnen wij elk merk leveren voor een goed prijs.

Dieptereiniging

Wij leveren alle professionele artikelen van de beste merken die horen bij een fris en schoon toilet, zoals zeepdispensers, luchtverfrissers en bijvoorbeeld afvalbakken in verschillende kwaliteiten, vormen en maten. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie van dispensers en luchtverfrissers.

Om fris, schoon en hygiënisch sanitair te garanderen verzorgt Rode Roos Schoonmaak dieptereiniging voor uw toiletten, douchecellen en ander sanitair. Moeilijk bereikbare plaatsen worden grondig onderhanden genomen en defecten worden vakkundig hersteld.