Sanitair reiniging


Sanitair reiniging

Een schoon, fris en hygiënisch toilet

Er zijn maar weinig dingen die we zo onplezierig vinden als een vies en onfris toilet. De bezoekers en de klanten van uw bedrijf of kantoor zitten vanzelfsprekend graag op een fris en schoon toilet en ook uw medewerkers en hun gezondheid zijn gebaat bij een schone en gezonde werkomgeving. Kortom: een schoon, fris en hygiënisch toilet is erg belangrijk voor uw bedrijf, en sanitairreiniging van Rode Roos Schoonmaak kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Sanitairreiniging door Rode Roos Schoonmaak

Wanneer u de reiniging van het sanitair in uw bedrijf aan Rode Roos Schoonmaak overlaat, bent u verzekerd van vakwerk. Onze medewerkers verstaan hun vak en leveren professionele diensten. Met ons schoonmaakbedrijf bent u ervan verzekerd dat uw sanitaire ruimten blinken, van de deurkruk en het lichtknopje tot de wasbak en het kraantje. En, wat misschien nog wel het belangrijkste is, u bent ervan verzekerd dat de vele bacteriën die in de sanitaire ruimte leven met regelmaat worden bestreden, wat bijdraagt aan de gezondheid van u, uw personeel en uw relaties.

U bepaalt… Wij zijn heel flexibel ingesteld

Uw wensen staan centraal, en alles is bespreekbaar. In overleg met u als klant bepalen we bijvoorbeeld hoe vaak onze medewerkers langskomen om uw sanitair te reinigen. U kunt de reiniging van uw sanitair met een gerust hart aan Rode Roos Schoonmaak overlaten, sanitairreiniging is bij ons in goede handen!

 Voor een schoon sanitair met flair vraagt een vrijblijvende offerte aan!

offerte copy