Over Ons

Over ons

Als regionaal opererende onderneming is Rode Roos Schoonmaak een allround schoonmaak bedrijf met het streven haar diensten landelijk aan te bieden. Onze klantengroep zijn verschillend van aard, zo verlenen wij onze diensten aan allerlei bedrijfstakken en verzorgen hoogwaardige reguliere schoonmaak diensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Zo kunnen wij voor elk type of soort maatwerk leveren. Rekening houdend met het eisenpakket van de opdrachtgever stellen wij een onderhoudsprogramma samen die zich in de behoefte van de opdrachtgever geheel is toespitst.

Jaren lange ervaring

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in schoonmaakprocessen en besteden voortdurend aandacht aan details om het visitekaartje van uw organisatie te zijn. Flexibel zijn, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie is waar wij voor staan. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed klant contact en het nadrukkelijk naleven van de gemaakte afspraken over de schoonmaakwerkzaamheden om alle opdrachten naar uw wens op te leveren.

Kwaliteit

Wij zijn zeer bewust dat u uitstekende service wenst te ontvangen voor goed tarief. Wij stellen daarom hoge eisen aan ons personeel conform de kwaliteit en bekijken samen met u naar het budget en de gewenste diensten. Rode Roos Schoonmaak biedt haar diensten aan tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

middenbanner-overons

Vragen?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek. Neem gerust telefonisch contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan, waarbij wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.