Ontsmetten/diepte reiniging

Ontsmetting en dieptereiniging

Rode Roos Schoonmaak is u graag van dienst bij het grondig reinigen van diverse ruimtes. Dagelijks onderhoud is namelijk niet altijd voldoende om ruimtes hygiënisch schoon te houden. Daarom verzorgen wij de ontsmetting en dieptereiniging van onder andere keukens en sanitair. Ons personeel gaat hierbij zeer zorgvuldig en vakkundig te werk, zodat u profiteert van optimale hygiëne.

Ontsmetting en dieptereiniging van (groot)keukens

Rode Roos Schoonmaak is de ideale partner voor u als het gaat om de dieptereiniging van uw (groot)keuken. Wij zorgen ervoor dat uw keuken zorgvuldig gereinigd wordt en dat al het stof, vet en vuil verwijderd wordt. Hierbij besteden wij extra aandacht aan de plekken die bij het dagelijks onderhoud niet voldoende schoongemaakt worden. Na de dieptereiniging van uw keuken is alles stralend schoon, ook alle moeilijk bereikbare plekken en hoeken.

 

Wij verzorgen onder andere:

• Het reinigen van de buiten- en binnenkant van uw keukenkasten
• Het reinigen van uw werktafels
• Het reinigen van uw (tegel)wanden
• Het reinigen van uw vloer
• Het reinigen van uw leidingen

Ontsmetting en dieptereiniging van uw sanitair

Ook bij het ontsmetten en grondig reinigen van uw sanitair zijn we u graag van dienst. Zelfs wanneer uw sanitair dagelijks gereinigd wordt, krijgt u na verloop van tijd last van vervuiling. Tijdens de dagelijkse schoonmaak kunnen namelijk niet altijd alle randen en voegen voldoende gereinigd worden. Wilt u dat uw sanitair hygiënisch schoon is, ook op de plekken die u niet direct ziet? Schakel ons dan in voor de dieptereiniging ervan.

Voor een schitterend sanitair vraagt u een vrijblijvende offerte aan!

Rode Roos Schoonmaak adviseert u graag en via de onderstaande button kunt u uw vrijblijvende offerte aanvragen.

offerte copy