Onderwijs


Onderwijs

Een schone school met Rode Roos Schoonmaak

Wie in het onderwijs werkt, weet het: een schone school is erg belangrijk. In een schone school is het prettig werken voor zowel docenten als leerlingen, een schone school draagt bij aan een goede werksfeer, straalt professionaliteit uit richting bezoekers en bovendien is vanzelfsprekend ieders gezondheid gebaat bij een fris en schoon klaslokaal. Bij Rode Roos Schoonmaak realiseren we ons dit ook en we zijn u dan ook graag van dienst bij het schoonmaken en schoon houden van uw onderwijsinstelling.

De schoonmaakdiensten van Rode Roos Schoonmaak

De schoonmaak van uw school kunt u met een gerust hart aan de betrouwbare, professionele schoonmaakmedewerkers van Rode Roos Schoonmaak overlaten. Wij zorgen dat de school er blinkend uitziet en dat ook het sanitair en eventuele keukens en personeelskamers hygiënisch en fris blijven. Onze medewerkers gaan daarbij zorgvuldig om met uw spullen en eventuele vertrouwelijke informatie.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de schoonmaakdiensten van Rode Roos Schoonmaak op het gebied van onderwijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u een passend aanbod te doen. Wij bieden altijd een aanpak die volledig aansluit op uw eisen en uw wensen. Daarin zijn we zeer flexibel, uw specifieke situatie staat centraal en we doen alles in overleg met u.

 Voor een blinkende school vraagt u bij ons een offerte aan!

offerte copy