Kantoren

Rode Roos Schoonmaak voor uw kantoor

Wilt u dat uw medewerkers zich inzetten en productief zijn? Dan is het aan u om te zorgen voor een prettige werkomgeving. Een schoon kantoor is daarbij onmisbaar. Een schoon kantoor werkt vele malen prettiger en draagt daardoor bij aan een goede werksfeer en een verhoogde productiviteit. Daarnaast is uw kantoor ook bepalend voor uw uitstraling. Een schoon en fris kantoor is cruciaal bij het maken van een goede indruk op uw klanten en zakenpartners. Wij van Rode Roos Schoonmaak zijn gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en zorgen ervoor dat uw medewerkers dagelijks kunnen starten in een schoon en fris kantoor.

Waarom Rode Roos Schoonmaak?

Uw kantoor bevat dure apparatuur en veelal vertrouwelijke informatie. Het is daarom vanzelfsprekend dat u niet zomaar iedereen toegang geeft tot uw kantoor. Bij Rode Roos Schoonmaak hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en werken alleen met vakkundige en betrouwbare schoonmakers. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers en controleren de werkzaamheden, zodat u uw kantoorschoonmaak met een gerust hart aan ons kunt overlaten. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor:

• Het reinigen van uw vloeren
• Het afnemen en stofvrij maken van uw bureaus
• Het reinigen van uw sanitair
• Het schoonmaken van uw keuken en/of kantine
• Het reinigen van uw wanden, deuren en kozijnen
• Het reinigen van uw computers, toetsenborden en telefoontoestellen

Flexibele kantoorschoonmaak

Geen bedrijf is hetzelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen eisen. Wij van Rode Roos Schoonmaak houden hier rekening mee en zorgen voor een aanpak op maat. Wij zijn zeer flexibel en nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en eisen wat betreft uw kantoorschoonmaak. Vervolgens combineren we uw wensen met onze expertise en ervaring. Dit levert een effectief schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij uw kantoor.

Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

offerte copy