Hotels

Hotels

Rode Roos Schoonmaak voor hotels

Gasten hebben hoge verwachtingen van hotels. Ze willen een nette en verzorgde slaapplaats, waar ze zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun nachtrust. Hygiëne is hierbij erg belangrijk. Indien uw hotelkamers niet schoon zijn, zullen uw gasten nooit tevreden zijn. Het is daarom belangrijk dat uw hotelkamers en de rest van uw hotel goed schoon gehouden worden. Rode Roos Schoonmaak is u hier graag bij van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen in uw schone hotel.

Wat doet Rode Roos Schoonmaak voor uw hotel?

Wij zorgen ervoor dat uw hotelkamers en het bijbehorende sanitair grondig worden schoongemaakt. Ons personeel gaat hierbij altijd vakkundig en zorgvuldig te werk. Maar het schoonmaken van hotels bestaat natuurlijk uit meer dan alleen de slaapkamers een goede schoonmaakbeurt geven. Wij reinigen uw gehele hotel voor u. Van de hotelkamers tot de keuken en van uw lobby tot uw sanitair. Ook voor dieptereiniging bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom Rode Roos Schoonmaak voor uw hotel?

De schoonmaak van uw hotel is van groot belang. Vinden uw gasten viezigheid of rommel in hun kamer? Dan is de kans klein dat ze uw hotel nog een keer bezoeken of dat ze uw hotel zullen aanbevelen. Is uw hotel juist netjes en schoon? Dan zult u tevreden gasten hebben die graag nog eens terug komen. Daarom nemen wij ons werk zeer serieus. Wij werken alleen met professionele en betrouwbare schoonmakers. Wij stellen hoge eisen aan ons personeel en houden toezicht op de werkzaamheden. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw hotel schoon is en blijft. Iedere dag.

Voor een blinkend Hotel door Rode Roos Schoonmaak, daar gaat u voor. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

offerte copy