Glasbewassing


Glasbewassing

Vuile ramen vallen altijd op, schone ramen zijn voor ieders plezier!

U wilt een goede eerste indruk! Daar helpt Rode Roos Schoonmaak u graag bij, efficiënt en effectief. Met onze gediplomeerde glazenwassers krijgt u die goede indruk en uw raamkozijnen maken we uiteraard ook meteen schoon. Passanten zien alleen uw buitenkant, bezoekers zien uw bedrijf ook van binnen.

Ramen wassen lijkt zo makkelijk, maar is een professie waar meer bij komt kijken. Rode Roos Schoonmaak heeft alle kennis in huis. Wij beschikken over diverse hoogwerkers om op grote hoogte te werken en vanaf de grond wordt er naast de traditionele manier van glasbewassing ook met een telescopisch systeem tot op maximaal 12 meter hoogte, glas of gevel, gereinigd en met een passie die u van ons verwacht. Geen gebouw is te hoog en wij kunnen elke opdracht van glasbewassing uitvoeren.

Er zijn verschillende manieren van glasbewassing

Zowel voor u als opdrachtgever als voor ons personeel staat veiligheid tijdens het glas bewassen voorop. Daarom bekijkt onze glazenwasser eerst de buitenzijde van het gebouw alvorens het uitvoeren van uw opdracht.

Ook wordt er met u of de beheerder besproken over de werkmethodes. Daarbij wordt er gecheckt of uw gebouw veilig te bewassen is d.m.v. het controleren van de evt. zonwering van uw gebouw , lichtreclames en gevelelementen. Zo weet u in één keer wanneer Rode Roos Schoonmaak aan uw gevel werkt, dat veilig doet. Voor u een hele zorg minder.

Rode Roos Schoonmaak levert u een glashelder bewijs!

Rode Roos Schoonmaak adviseert u graag en via de onderstaande button kunt u uw vrijblijvende offerte aanvragen.

offerte copy