Dagelijkse schoonmaak

Laat uw dagelijkse schoonmaak over aan Rode Roos Schoonmaak!

Rode Roos Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf voor huis- en bedrijfsschoonmaak in Rotterdam en omstreken.

Rotterdam de stad van harde werkers! Toch kan het best lastig zijn om tussen al die harde werkers het juiste bedrijf te vinden om uw huis danwel bedrijf schoon te maken. Wie is betrouwbaar, zorgzaam in de omgang met uw spullen of privacy en levert kwaliteit voor de juiste prijs. Het hebben van een schone werkomgeving is een voorwaarde om goed te kunnen presteren, uw kwaliteiten liggen op een bepaald gebied, onze specialiteit is schoonmaak!

Stop met zoeken, want Rode Roos Schoonmaak is uw ideale partner op het gebied van onder andere dagelijkse schoonmaak. Wij maken het voor u mogelijk dat u elke dag weer in een blinkend schoon en heerlijk frisse leef- of werkomgeving zit. Rode Roos Schoonmaak levert maatwerk, samen met u bepalen wij welke werkzaamheden onder de dagelijkse schoonmaak vallen, waarbij uw keuze kan zijn voor een basisschoonmaak of een grondige schoonmaak en op welk tijdstip dit wordt uitgevoerd.

Ons schoonmaakpersoneel is zeer bekwaam en ervaren. Mede hierdoor kunnen wij u zeker stellen dat uw ruimten schoon en fris wordt na elke schoonmaakbeurt van Rode Roos Schoonmaak.

Een schone omgeving voelt prettig en veilig. Maak daarom een afspraak om samen met ons een plan voor het onderhoud van uw gebouw(en) en terrein(en) te maken. In dit schoonmaakplan nemen wij met u de dagelijkse en periodieke reiniging van uw binnen- en buitenruimten door.

Wanneer u de dagelijkse schoonmaak aan ons uitbesteed, heeft u nergens meer omkijken naar!

dagelijks-schoonmaak_26679416_l_bewerkt

offerte copy