Bouwoplevering

Rode Roos Schoonmaak, voor een blinkende bouwoplevering

Perfect schone bouwoplevering

Als bouwbedrijf heeft u uw uiterste best gedaan om de woning of het bedrijfspand tot in de puntjes af te werken. Om de tevredenheid bij uw afnemer nog groter te laten zijn, maken wij het pand graag vakkundig voor u schoon. Onze service is afgestemd op uw wensen. Van bezemschoon tot een schitterend glimmend resultaat. U geeft aan wat u wenst en wij gaan aan de slag. Wij leveren topkwaliteit voor een scherpe prijs. Kiest u voor Rode Roos Schoonmaak, dan kiest u voor een bouwoplevering zonder zorgen.

Rotterdamse mentaliteit

In Rotterdam zeggen we: ‘geen woorden maar daden’. In dat gezegde kunnen wij ons helemaal vinden. Ons bedrijf is trots op haar Rotterdamse mentaliteit. We doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Onze schoonmaakprestaties ronden we af met een schitterend resultaat. Ontzorgen zit in onze genen en servicegerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Iedere medewerker binnen ons bedrijf is hierop geselecteerd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Flexibel en vakkundig

Wij stemmen graag met u af wat uw wensen zijn. Iedere opdracht is maatwerk voor Rode Roos Schoonmaak. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Is de opdracht verleend dan gaan we vakkundig aan de slag. Met de juiste materialen en gemotiveerde medewerkers voeren we het werk conform de afspraken en binnen de gestelde tijd uit.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die hoge kwaliteit levert voor een scherpe prijs? Zoekt u een klantvriendelijk en flexibel bedrijf? Dan kiest u voor Rode Roos Schoonmaak!

offerte copy