Afvoeren grofvuil


Afvoeren grofvuil

Schoonmaakdiensten en de afvoer van grof vuil

Een schoon en opgeruimd bedrijf is een bedrijf waar minder ongelukken gebeuren, de werksfeer beter is en waar klanten graag komen.

Schoonmaken?

Zoekt u voor uw bedrijf de perfecte schoonmakers? Dan bent u bij Rode Roos Schoonmaak aan het juiste adres. Onze vakmensen zorgen voor schone ramen, waardoor de buitenkant van uw bedrijf er altijd keurig uit ziet. Zij kunnen daarnaast zorgen voor uw interne schoonmaak, zowel dagelijks als periodiek, zoals bij karpetten of vloerbekleding die een flinke beurt nodig hebben.

Opruimen?

Rode Roos Schoonmaak kunt u voor heel wat klussen inschakelen. Wat dacht u van het afvoeren van grofvuil? Geen gedoe, even bellen en wij maken een afspraak met u wanneer we het komen ophalen en er voor zorgen dat het ter bestemder plekke komt. Zelfs bij overlast van graffiti kunt u bij ons terecht, net zo goed als wanneer u iets wilt ontsmetten of meer dieptereiniging nodig acht.

Veiligheid

Het is van groot belang voor de veiligheid van u en uw personeel dat uw bedrijf er spic & span uitziet. De kans op ongelukken wordt daardoor verminderd, wat u veel onnodige kosten kan besparen.

Professionals

Schoonmaken is net als opruimen een kunst. Dat kunt u thuis aan uw kinderen zien. Wanneer zij iets moeten opruimen, dan nemen ze eerst hun tijd om vervolgens alles snel weg te stoppen op een plek waar ze denken en hopen dat u of uw partner niet zullen kijken. Wanneer dat in uw bedrijf ook zo gebeurt, dan weet u bij voorbaat dat er een moment komt dat deze manier van opruimen problemen zal veroorzaken. Rode Roos Schoonmaak maakt niet alleen professioneel schoon, wij ruimen desgewenst ook -in goed overleg met u en uw personeel- professioneel op. Zodat uw werk- of productieruimte schoon is en u iedere klant met een gerust hart een rondleiding aan kunt bieden.

Heeft u interesse naar het afvoeren van uw vuil? Vraag bij ons uw offerte aan!

offerte copy